Volg een masterclass uitvaartfotografie

Dompel jezelf en je bedrijf volledig onder in de wereld van uitvaart fotografie. Tijdens een masterclass uitvaartfotografie ga je je beelden en je bedrijf optimaliseren om groei te realiseren.  

 

Om mooie beelden te maken heb je wel klanten nodig. Hoe doe je dat? Waardoor krijg je de kans om van pure momenten een tastbare herinnering te maken.

Wat je leert

Natuurlijk zal ik je vertellen wat ik weet, maar nog liever laat ik het je ervaren.  We gaan dus praktisch aan de slag. De gehele workflow komt voorbij. Ik laat je zien, voelen en beleven wat uitvaartfotografie voor jou bedrijf kan betekenen tijdens een de tweedaagse masterclass met twee overnachting. 

 

Juist met zo’n intensieve training ontstaat binding in de groep en spiegel je aan elkaar. Samen komen jullie tot de kern van afscheidsfotografie.

 

Tijdens groepsoefeningen ontdek jij wie jij bent als uitvaartfotograaf. Ik neem ook alle tijd voor één-op-ééngesprekken. Durf vragen te stellen, jezelf uit te dagen en loop vol inspiratie de deur uit. Na deze twee dagen, weet jij je klanten te vinden, leg jij iedere emotie nauwgezet vast en weet jij alles over afscheidsfotografie en de uitvaartbranche.

Praktische informatie

De locatie voor de masterclass uitvaartfotografie is op een inspirerende plek in Nederland. Individuele slaapgelegenheid is geregeld, net als maaltijden en drankjes. De groepen zijn klein, zodat aandacht voor het individu niet verloren gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is een camera meenemen. De rest volgt vanzelf.

In het kort

- Minimaal zes tot maximaal acht deelnemers

- De prijs van de training is 899 euro (excl btw)

- Individuele slaapgelegenheid

- Inclusief maaltijden en drankjes

- Neem je camera mee

Na de masterclass uitvaartfotografie

Jij vertrekt met een rugzak vol kennis van de uitvaartbranche en transformeert pure emotie tot een alleszeggend plaatje. Na jouw laatste opdracht krijg je een certificaat. Dat betekent niet dat je klaar bent. Jouw reis als uitvaartfotograaf begint nog maar net. Ik voeg je toe aan de besloten Facebookgroep waar iedereen kennis en ervaring deelt en ik al jouw vragen beantwoord.  

Leer pure emotie vastleggen en creëer een tastbare herinnering voor nabestaanden.