top of page

Volg een masterclass uitvaartfotografie

Dompel je volledig onder in de wereld van gevoelsfotografie. Tijdens een masterclass uitvaartfotografie ontdek je hoe je emotionele en tragische momenten op passende wijze vastlegt. Oma die haar kleindochter troost met een knuffelbeer. Of die stevige handdruk van vrienden bij de condoleance. Jij maakt van die pure momenten een tastbare herinnering.

Wat je leert

Natuurlijk kunnen wij vertellen wat wij weten, maar liever laten wij het je ervaren. Dan maak je de techniek pas echt eigen. Wij laten je pure emotie zien, voelen en beleven tijdens een de tweedaagse masterclass met overnachting. Juist met zo’n intensieve training ontstaat binding in de groep en spiegel je aan elkaar. Samen komen jullie tot de kern van gevoelsfotografie.

 

Tijdens groepsoefeningen ontdek jij wie jij bent als uitvaartfotograaf. Wij nemen ook alle tijd voor één-op-ééngesprekken. Durf vragen te stellen, jezelf uit te dagen en loop vol inspiratie de deur uit. Na deze twee dagen leg jij iedere emotie nauwgezet vast en weet jij alles over gevoelsfotografie.

Praktische informatie

De locatie voor de masterclass uitvaartfotografie is op een inspirerende plek in Nederland. Individuele slaapgelegenheid is geregeld, net als maaltijden en drankjes. De groepen zijn klein, zodat aandacht voor het individu niet verloren gaat. Het enige wat jij hoeft te doen is een camera meenemen. De rest volgt vanzelf.

In het kort

- Minimaal zes tot maximaal acht deelnemers

- De prijs van de training is 899 euro (excl btw)

- Individuele slaapgelegenheid

- Inclusief maaltijden en drankjes

- Neem je camera mee

Na de masterclass uitvaartfotografie

Jij vertrekt met een rugzak vol kennis van gevoelsfotografie en transformeert pure emotie tot een alleszeggend plaatje. Na jouw laatste opdracht krijg je een certificaat. Dat betekent niet dat je klaar bent. Jouw reis als uitvaartfotograaf begint nog maar net. Wij voegen je toe aan de besloten Facebookgroep waar iedereen kennis en ervaring deelt en wij al jouw vragen beantwoorden. 

Leer pure emotie vastleggen en creëer een tastbare herinnering voor nabestaanden.

Boek nu voor 29, 30 en 31 januari 2020

bottom of page