Volg een training uitvaartfotografie

Leg emotie en gevoel memorabel vast. De eerste traan van de rouwende dochter of de handen van de kinderen op moeders schouder. Ontdek tijdens de training uitvaartfotografie hoe je die paar seconden met een pure connectie subtiel vastlegt, zonder het moment te verstoren. Alleen dan komt het gevoel op de foto volledig tot zijn recht.

Wat je leert

Afscheidsfotografie moet je niet zien, maar ervaren. In de uitgebreide training oefenen we de momenten daarom in praktijksituaties. In een gecreëerde setting leer je wat de beste benadering is voor emotionele momenten en nog belangrijker: hoe je het gevoel tastbaar maakt in een alles zeggende foto. Na deze uitgebreide training beschik jij over de subtiele kneepjes van het uitvaartfotografievak.

Praktische informatie

Inspiratie is de kern van krachtige gevoelsfoto's. De training vindt daarom plaats in een prachtige, prikkelende ruimte in Rosmalen gelegen bij Den Bosch. Persoonlijke aandacht staat tijdens de training centraal. Om die reden laat ik een maximum van zes deelnemers toe. Neem een camera en je creativiteit mee. De rest regel ik.

In het kort

- Minimaal vier tot maximaal zes deelnemers

- De prijs van de training is 399 euro (excl btw)

- Inclusief hapjes en drankjes

- Neem je camera mee

Na de training uitvaartfotografie

Alle opgedane kennis, ingewikkelde termen en jouw aantekeningen vind je terug in een bundel. Zo kun je alles nog eens op een later moment rustig doorlezen. Ook ontvang je na afloop een certificaat. Na deze inspirerende dag begint jouw ontdekkingsfase in de uitvaartfotografie. Die doorloop ik graag samen met jou. Ik nodig je daarom uit in de besloten Facebookgroep waar wij ervaringen en kennis delen.

Ervaar uitvaartfotografie en leg iedere emotie in al zijn puurheid vast.  

Volg een training uitvaartfotografie op:

Zaterdag 14 december 10.00 - 16.00 uur