Afscheidsfotografie vangt de liefde in het moment

Afscheidsfotografie is meer dan een mooi plaatje. Het legt een moment van verbinding vast. Deze connectie is de basis voor een beeldverhaal. Daarom leggen wij ook belangrijke momenten voor het naderende afscheid vast. Bijvoorbeeld een groep vriendinnen, die samen voor een laatste keer in een deuk liggen op het ziekbed. Daarna de tranen, wanneer er definitief vaarwel gezegd moet worden. Het laat zien hoe mooi een afscheid kan zijn, hoe moeilijk het ook is.

Een herinnering om te koesteren

Als het einde van een leven nadert, wil je alle momenten die er nog zijn grijpen. Herinneringsfotografie is een mooie manier om de liefde voor elkaar te vangen. Een foto van de laatste keer dat papa een verhaaltje voor het slapen gaan voorleest, is een waardevol aandenken voor de toekomst. Welke momenten wil jij je later herinneren?

Afscheidsfotografie

tijdens de uitvaart

De eerste uitvaart die ik vastlegde, was van mijn eigen oom. Hij overleed onverwacht. Toen ik de foto’s later terugkeek, bleef me één ding het meeste bij: de pure en ongeveinsde emotie. Het is tot op de dag van vandaag het uitgangspunt voor onze afscheidsfotografie. De foto’s die wij maken, bekijk je niet. Je voelt ze. Zelfs als je niet bij de uitvaart was.

Werkwijze

Blijven praten over jouw overleden dierbare is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Een album met afscheidsfotografie helpt daarbij. Direct na de uitvaart ontvang je daarom alvast een fotopresentatie op muziek en eerste herinneringsboekje. Na twee weken sturen wij je alle beelden digitaal toe met een eerste opzet voor het afscheidsalbum. Je bestelt het definitieve boek wanneer jij eraan toe bent.

Tarieven

Basis pakket

3 uur fotografie

1 fotograaf

Min 40 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Zonder album

3 uur fotografie

1 fotograaf

Min 50 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

25 x 25 cm | 20 spreads

6 uur fotografie

1 fotograaf

Min 150 digitale bestanden

Online gallery

Slideshow, binnen 1 week

Afscheidsalbum

30 x 30 | 20 spreads

8 uur fotografie

2 fotografen

 

Min 250 digitale bestanden

 

Online gallery

 

Slideshow, binnen 1 week

 

Afscheidsalbum

30 x 30 | 25 spreads

Fotografie op uurbasis

Ook voor herinneringsfotografie

+- 25 bestanden per uur

Voorbespreking

Nabewerking foto's

Reiskosten Nederland

Vergroot de waarde van een afscheid en creëer blijvende herinneringen.

Gonnie Helfrich en haar team maken als meer dan 12 jaar een beeldverhaal bij elk afscheid. Met ruim 300 uitvaarten per jaar zijn ze de meest ervaren en vakkundig uitvaartfotografen team van Nederland.  Onze fotografen leggen de echte momenten vast. Momenten die laten zien hoe mooi, vol connectie en herinneringen een afscheid kan zijn, hoe moeilijk het ook is. 

Door de vakkundigheid van de fotografen vormen zij een team met de andere professionals op de dag van het afscheid. Één geheel met één taak, een meerwaarde voor het afscheid creëren.  

Kruisstraat 28A

5247 RE Rosmalen

info@gonniehelfrich.nl

06 412 555 18

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn

In samenwerking met Bureau APS

Logo breedt los afscheidsfotografen grij