20502 GHF-83.jpg

Volg een lezing uitvaartfotografie

Nabestaanden komen in de periode na een overlijden in een rollercoaster van emoties terecht. Terwijl zij steun bij elkaar vinden, leg jij het gevoel op die kwetsbare momenten vast. Zonder geforceerd over te komen en op een manier waarmee je je rustig in de omgeving plaatst. Zo ontstaat er voor nabestaanden een mooie herinnering voor later. Doe inspiratie op tijdens de lezing uitvaartfotografie.

Inspiratie

Wat ons betreft draait afscheidsfotografie niet om de bloemen, kist of rouwauto, maar juist om de connectie tussen mensen. Gonnie laat je tijdens de lezing kennismaken met deze tak van fotografie. Ontdek wat het voor jou betekent om subtiel emotionele momenten vast te leggen in al zijn puurheid. Zij laat je inzien dat de foto's niet alleen waardevol zijn voor je klanten. Laat je inspireren.

Voor wie is deze lezing? 

Als je wilt dat ik anderen net zo enthousiast maak over herinneringen, gevoelsmomenten en beleving door middel van beeld en hoe je dat kan activeren binnen je bedrijf, dan is een presentatie over mijn techniek voor gevoelsfotografie in relatie tot afscheid de ideale lezing.

Die presentatie is dan onderdeel van je:

Congres | Netwerkevent |Teamtraining | Opendag | Fotodag

Uniek

Mijn presentaties vorm ik naar jouw vraag en wensen. Daarmee is elke presentatie uniek voor jou.

  • De inhoud sluit altijd aan op je onderwerp en welke vragen voor jouw publiek van belang zijn.

  • De vorm van de lezing kan een training, een masterclass, een workshop of een motiverende presentatie zijn.

  • De taal: ik geef lezingen in het Nederlands, Engels.

Luisteren, doen, voelen en toepassen

Een lezing vol inspiratie en beleving. Luisteren, doen en voelen zijn de kernwoorden. De technieken die ik in de presentatie laat zien zullen veel bewondering en verwondering geven. Met een hoofd vol ideeën kan je zelf aan de slag in je eigen bedrijf

Leg gevoel vast op een foto en help nabestaanden met het rouwproces.

Daarnaast helpt het ook voor de professionalisering van je eigen bedrijf

Gonnie Helfrich en haar team maken als meer dan 12 jaar een beeldverhaal bij elk afscheid. Met ruim 300 uitvaarten per jaar zijn ze de meest ervaren en vakkundig uitvaartfotografen team van Nederland.  Onze fotografen leggen de echte momenten vast. Momenten die laten zien hoe mooi, vol connectie en herinneringen een afscheid kan zijn, hoe moeilijk het ook is. 

Door de vakkundigheid van de fotografen vormen zij een team met de andere professionals op de dag van het afscheid. Één geheel met één taak, een meerwaarde voor het afscheid creëren.  

Kruisstraat 28A

5247 RE Rosmalen

info@gonniehelfrich.nl

06 412 555 18

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn

In samenwerking met Bureau APS

Logo breedt los afscheidsfotografen grij