Huur een fotograaf in voor de begrafenis of crematie

Als uitvaartondernemer wil jij een fotograaf die aansluit bij jouw visie. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat nabestaanden denken dat de fotograaf lid is van jouw team. En waar jij op bepaalde momenten van de uitvaart een professionele afstand tot de nabestaanden bewaart, zijn wij overal bij. Wij vinden een goede voorbereiding daarom essentieel. Zo raken we optimaal op elkaar ingespeeld en houden we nabestaanden tevreden.

Het begint bij een goede briefing

Een fotograaf die beweert dat je hem tijdens een begrafenis of crematie niet eens ziet, liegt. Voor mooie foto’s is het belangrijk dat wij overal met onze neus bovenop staan. Maar dan wel zo onopvallend mogelijk. Wij houden daarom rekening met jouw schema, werkwijze en uitstraling. Een goede briefing is daarbij essentieel. Het liefst komt één van onze fotografen voor de uitvaart langs om het hele draaiboek door te nemen.

“Rijd ik met jullie mee of ga ik zelf met de auto? Is er een parkeerplek voor mij gereserveerd? Hoe gaan jullie gekleed? Het zijn zomaar wat vragen die ik graag beantwoord zie. Zo verloopt de uitvaart soepel en val ik zo min mogelijk op.”

- Gonnie Helfrich

Ik heb mijn STIVU op zak

Ik vind het belangrijk dat jij op mij kunt vertrouwen. Daarom deed ik zelf een opleiding tot uitvaartondernemer. Tijdens de uitvaart ben ik voor een dag een volwaardig lid van jouw team. Ik weet precies hoe de dag in elkaar zit en loop je niet voor de voeten.

Nabespreken

Graag stemmen wij onze dienstverlening zo nauw mogelijk af op die van jou. Daarom vinden wij het als fotografen altijd fijn om na de begrafenis of crematie naderhand te evalueren. Zo krijgen we een goed beeld van welke meerwaarde uitvaartfotografie heeft voor jouw onderneming en wat de beste manier is om samen te werken.

Huur een fotograaf in bij een begrafenis of crematie. Dat levert voor nabestaanden onvergetelijke herinneringen op. Maar het levert u ook ambassadeur voor uw bedrijf.

Gonnie Helfrich en haar team maken als meer dan 12 jaar een beeldverhaal bij elk afscheid. Met ruim 300 uitvaarten per jaar zijn ze de meest ervaren en vakkundig uitvaartfotografen team van Nederland.  Onze fotografen leggen de echte momenten vast. Momenten die laten zien hoe mooi, vol connectie en herinneringen een afscheid kan zijn, hoe moeilijk het ook is. 

Door de vakkundigheid van de fotografen vormen zij een team met de andere professionals op de dag van het afscheid. Één geheel met één taak, een meerwaarde voor het afscheid creëren.  

Kruisstraat 28A

5247 RE Rosmalen

info@gonniehelfrich.nl

06 412 555 18

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn

In samenwerking met Bureau APS

Logo breedt los afscheidsfotografen grij