top of page

Huur een fotograaf in voor de begrafenis of crematie

Als uitvaartondernemer wil jij een fotograaf die aansluit bij jouw visie. Het zal immers niet de eerste keer zijn dat nabestaanden denken dat de fotograaf lid is van jouw team. En waar jij op bepaalde momenten van de uitvaart een professionele afstand tot de nabestaanden bewaart, zijn wij overal bij. Wij vinden een goede voorbereiding daarom essentieel. Zo raken we optimaal op elkaar ingespeeld en houden we nabestaanden tevreden.

Het begint bij een goede briefing

Een fotograaf die beweert dat je hem tijdens een begrafenis of crematie niet eens ziet, liegt. Voor mooie foto’s is het belangrijk dat wij overal met onze neus bovenop staan. Maar dan wel zo onopvallend mogelijk. Wij houden daarom rekening met jouw schema, werkwijze en uitstraling. Een goede briefing is daarbij essentieel. Het liefst komt één van onze fotografen voor de uitvaart langs om het hele draaiboek door te nemen.

“Rijd ik met jullie mee of ga ik zelf met de auto? Is er een parkeerplek voor mij gereserveerd? Hoe gaan jullie gekleed? Het zijn zomaar wat vragen die ik graag beantwoord zie. Zo verloopt de uitvaart soepel en val ik zo min mogelijk op.”

- Gonnie Helfrich

Ik heb mijn STIVU op zak

Ik vind het belangrijk dat jij op mij kunt vertrouwen. Daarom deed ik zelf een opleiding tot uitvaartondernemer. Tijdens de uitvaart ben ik voor een dag een volwaardig lid van jouw team. Ik weet precies hoe de dag in elkaar zit en loop je niet voor de voeten.

Nabespreken

Graag stemmen wij onze dienstverlening zo nauw mogelijk af op die van jou. Daarom vinden wij het als fotografen altijd fijn om na de begrafenis of crematie naderhand te evalueren. Zo krijgen we een goed beeld van welke meerwaarde uitvaartfotografie heeft voor jouw onderneming en wat de beste manier is om samen te werken.

Huur een fotograaf in bij een begrafenis of crematie. Dat levert voor nabestaanden onvergetelijke herinneringen op. Maar het levert u ook ambassadeur voor uw bedrijf.

bottom of page