top of page

Uitvaartfotograaf Gonnie Helfrich en haar team geven de toekomst een herinnering

Wat is het meest waardevol als je afscheid neemt? Toen Gonnie als zevenjarig kind de uitvaart van haar oma meemaakte, was het de warme hand die op haar schouder rustte. Tot op de dag van vandaag weet ze niet wie haar toen troostte, maar ze is deze onbekende man nog steeds dankbaar. 

 

Als uitvaartfotograaf zijn het precies zulke momenten die wij vastleggen. De moeder die de haren van haar dochter voor de laatste keer goed doet. De knuffel tussen familieleden bij het sluiten van de kist. Deze gebeurtenissen laten stuk voor stuk de schoonheid van verdriet zien. Wij maken er een blijvende herinnering van.

Samen laten wij zien hoe mooi een afscheid kan zijn. 

Maak kennis met team Gonnie Helfrich:

4 fotografen met oog voor gevoel, connectie en emotie 
1 administratieve duizendpoot achter de schermen
1 communicatie adviseur
1 coördinator trainingen

Gonnie-Helfrich_1071-1.jpg

“Voor herinneringen die je voelt”

Gonnie Helfrich – eigenaar, fotograaf en uitvaartbegeleider

Het mooie van een afscheid zit ‘m niet in de bloemen, de kist of de rouwauto. Het gaat mij vooral om de verbinding die er is of ontstaat. Gonnie is de eigenaar en naast dat ze al 10 jaar beeldverhalen maakt over afscheid, begeleid ze ook uitvaarten bij een aantal uitvaartondernemers. 

“Vertrouwen is geloven in wat je nog niet kunt zien”

Ans Ketelaars - fotograaf

Koestermomenten noemt Ans haar werk in de afscheidsfotografie, haar doel is foto’s maken die de liefde voor de nabestaanden levend houdt.

Ans-9266.jpg

Arieta wordt gelukkig van herinneringen vastleggen, die het gevoel van het echte moment terug brengen. Zodat herinneringen verteld kunnen worden in verhalen.  

Arieta.jpeg

“Omdat elke foto een verhaal vertelt” 

Arieta van Leur – fotograaf

Iris.jpeg

“Helemaal jezelf ben je op je mooist”

Iris Wuijster – fotograaf en coördinator trainingen

Pure beelden, altijd op zoek naar emotie en connectie. Iris vindt haar passie in het maken van voelbare herinneringen. Volg je een van onze trainingen? Dan is Iris degene die jouw aanspreekpunt is. Ze verzorgt de organisatie en coördinatie rondom deze inspirerende bijeenkomsten. 

“Doe wat je zegt… zeg ’t anders niet”

Carola Ouwerkerk – back - office

Gonnie Helfrich Fotografie-15.jpg

Carola brengt rust in de tent. Zij beheert orde en structuur in de chaos. Ons thuisfront op kantoor. 

Lisette verzorgt de teksten in al onze communicatie naar buiten. Duidelijk en helder geeft zij woorden aan ons verhaal.

Lisette.jpg

“Ik schrijf voor vakmensen die hun klanten iets te vertellen hebben, maar die het verhaal dat in hun hoofd zit, niet op papier krijgen” 

Lisette van de Heg – Communicatie adviseur

Jos is de specialist als het gaat om livestream en film tijdens het afscheid. Als team zetten we een prachtig geheel neer. We bieden altijd een passende oplossing als het gaat om beeld en geluid.

“Het afscheid in beeld brengen door middel van film en geluid zodat de hele wereld live zou mee kunnen kijken geeft een fijn gevoel ” 

Jos van der Wiel - Videospecialist

Jos.jpg
bottom of page