top of page

Volg een persoonlijke sessie en word een betere uitvaartfotograaf

Jij wilt liefde, steun en emotie op beeld vastleggen en prachtige herinneringen creëren. Maar ook blind vertrouwen op je talent, twijfels over jouw kunde uit de weg nemen en jezelf als uitvaartfotograaf naar een hoger niveau tillen. Wij helpen jou een betere uitvaartfotograaf te worden tijdens één-op-één-sessies met een van onze fotografen.

Wat je leert

Tijdens de sessies ontvang je de volledige aandacht van een van onze professionals, sparren we over jouw ideeën en gaan we aan de slag met jouw knelpunten. Wat je leert bepaal jijzelf. Wil je een inspirerende review van jouw portfolio? Betere technieken leren? Wij maken aan de hand van jouw vragen een training op maat. Samen halen we het beste in jou naar boven.

Praktische informatie

Wij inspireer jou en delen onze kennis, ervaringen en netwerk als jij met een frisse blik naar je eigen werk durft te kijken. Er zijn drie verschillende manieren om dit te doen. Tijdens de infosessie van een uur bespreken we tijdens een Skypegesprek jouw knelpunten. De twee andere sessies vinden face-to-face plaats waar we veel dieper ingaan op jouw werk als uitvaartfotograaf. Je kunt kiezen tussen een dagdeel of hele dag.

In het kort

- Training op maat

- In Rosmalen of op locatie naar keuze

- Beschikbare dagen zijn maandag, dinsdag of donderdag

- De prijs van een infosessie van 1 uur is 150 euro (excl btw)

- De prijs van een halve dag boostsessie van 3,5 uur is 295 euro (excl btw)

- De prijs van een hele dag boostsessie van 8 uur is 655 euro (excl btw)

Na de één-op-één-sessies

Je krijgt concrete antwoorden op jouw vragen en gaat met een lading inspiratie te deur uit. Vervolgens ga jij met deze kennis aan de slag. Dit groeiproces doorlopen we samen. Wanneer jij tegen iets aanloopt of vragen hebt, plannen we weer een nieuwe sessie in.

Samen overwinnen we jouw obstakels en brengen we jouw fotografietalent naar een hoger niveau.

bottom of page