top of page

Volg een cursus uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is een vak apart. Het is dankbaar werk, maar niet altijd even gemakkelijk. Wij geven je daarom graag handvatten waarmee je jouw eigen weg vindt. In onze trainingen focussen we niet op foto techniek, maar laten we zien hoe je letterlijk en figuurlijk inzoomt op het belangrijkste aspect van de foto: het moment dat je voelt. Bekijk het opleidingsaanbod.

Lezing

De meerwaarde van uitvaartfotografie

Wil jij gewoon eens kennismaken met afscheidsfotografie, weten wat het betekent om deze bijzondere herinnering voor de nabestaanden te mogen maken? Wat uitvaartfotografie voor jou bedrijf kan betekenen? Wat zijn momenten die er toe doen en hoe leg je echt het gevoel vast? Tijdens deze inspirerende lezing draait het om kennisdeling, interactiviteit en gevoel. Inschrijving is op aanvraag. Heb je interesse laat het me weten.

Volg een lezing  uitvaartfotografie op aanvraag.

½ dag | € 573,-

Één-op-één-sessies

Soms heb je nú een antwoord nodig op een prangende vraag. Of wil je snel bijgepraat worden over waar je op moet letten als je een uitvaart gaat fotograferen. Wij praten je graag telefonisch, via Skype of face-to-face bij in een praktische info- of boostsessie. De prijs is op aanvraag.

Volg een één-op-één-sessie op aanvraag.

Training

Dat jij weet hoe een camera werkt, geloven wij wel. Deze verdiepingstraining is gericht op hoe jij dat ene moment van gevoel kan vastleggen op de dag van de uitvaart. Hoe maak je de verbinding met jezelf en met anderen om zo tot de perfecte foto te komen? Hoe je een foto maakt waarvan je kippenvel op je armen krijgt. Wij leren je door middel van praktijksituaties hoe je de techniek beter toepast. Je gaat naar huis met een rugzak vol nieuwe ideeën.

Zondag 25 oktober 2020 

Dinsdag 27 oktober 2020

1 dag | € 399,-

Masterclass

Tijdens de masterclass maken we het onderbewuste bewust. Hoe krijg jij nou met je bedrijf de focus op afscheidsfotografie.  Niet af en toe een uitvaart maar de corebusiness van je bedrijf.  Wij vertellen daarnaast niet wat wij weten, maar laten het je zien, voelen, beleven. Je leert je eigen momenten te zien voor foto’s die je voelt tot op het bot. Met verschillende oefeningen kijken we in groepsverband naar wie jij bent als uitvaartfotograaf.

Volg de Masterclass van

29, 30 en 31 januari 2020

2 dagen + overnachting |  € 899,-

Met een cursus uitvaartfotografie professionaliseer jij jezelf.

Vorige week mij ondergedompeld in de Masterclass workshop van Gonnie Van Venrooij Helfrich. Wat een Eye opener. Wat heb ik genoten, Gonnie haar gastvrijheid en kundigheid, wat een topper in haar vak! En de ontzettend leuke groep die we hadden. Ik heb veel geleerd over de achtergrond van de uitvaart wereld. Maar ook over mezelf. Ben gelijk hard aan het werk gegaan en als kers op de taart, gisteren toegelaten tot het NCVA.

Jolanda

bottom of page