Volg een cursus uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie is een vak apart. Het is dankbaar werk, maar niet altijd even gemakkelijk. Ik geef je daarom graag handvatten waarmee je jouw eigen weg vindt. In mijn trainingen focus ik niet op techniek, maar laat ik zien hoe je letterlijk en figuurlijk inzoomt het belangrijkste aspect van de foto: de connectie. Bekijk mijn cursusaanbod.

Workshop

Tijdens deze flitscursus maak je kennis met het maken van gevoelsfoto’s. Want wat is uitvaartfotografie eigenlijk? Waar draait het om bij het maken van foto’s met gevoel? Hoe leg je die connectie vast? Hoe zorg je dat je ontspannen bent in plaats van geforceerd? De workshop is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde fotograaf. Het accent ligt op kennisdeling, energie en interactiviteit. Neem je camera mee en laat je inspireren.

Volg een workshop uitvaartfotografie op aanvraag.

½ dag | € 199,-

Één-op-één-sessies

Soms heb je nú een antwoord nodig op een prangende vraag. Of wil je snel bijgepraat worden over waar je op moet letten als je een uitvaart gaat fotograferen. Ik praat je graag telefonisch, via Skype of face-to-face bij in een praktische info- of boostsessie. De prijs is op aanvraag.

Volg een één-op-één-sessie op aanvraag.

Training

Dat jij weet hoe een camera werkt, geloof ik wel. Deze verdiepingstraining uitvaartfotografie is gericht op hoe je de juiste momenten vervolgens legt. Hoe maak je de verbinding met jezelf en met anderen om zo tot de perfecte foto te komen? Hoe je een foto maakt waarvan je kippenvel op je armen krijgt. Ik leer je door middel van praktijksituaties hoe je je beweegt op een afscheid. Je gaat naar huis met een rugzak vol nieuwe ideeën rondom uitvaartfotografie. 

 

1 dag | € 399,-

Masterclass

Tijdens de masterclass maken we het onderbewuste bewust. Ik vertel je niet wat ik weet, maar laat het je zien, voelen, beleven. Je leert je de techniek eigen te maken voor foto’s die je voelt tot op het bot. Met verschillende oefeningen kijken we in groepsverband naar wie jij bent als uitvaartfotograaf. We praten ook over lastige situaties - die ene oom die niet op de foto wil. Na deze cursus weet jij alles over gevoelsfoto’s.

Volg de Masterclass van 3 t/m 5 maart 2020.

2 dagen + overnachting |  € 899,-

Met een cursus uitvaartfotografie professionaliseer jij jezelf.

Vorige week mij ondergedompeld in de Masterclass workshop van Gonnie Van Venrooij Helfrich. Wat een Eye opener. Wat heb ik genoten, Gonnie haar gastvrijheid en kundigheid, wat een topper in haar vak! En de ontzettend leuke groep die we hadden. Ik heb veel geleerd over de achtergrond van de uitvaart wereld. Maar ook over mezelf. Ben gelijk hard aan het werk gegaan en als kers op de taart, gisteren toegelaten tot het NCVA.

Jolanda