Volg een workshop uitvaartfotografie

Nabestaanden komen in de periode na een overlijden in een rollercoaster van emoties terecht. Terwijl zij steun bij elkaar vinden, leg jij het gevoel op die kwetsbare momenten vast. Zonder geforceerd over te komen en op een manier waarmee je je rustig in de omgeving plaatst. Zo ontstaat er voor nabestaanden een mooie herinnering voor later. Doe inspiratie op tijdens de workshop uitvaartfotografie.

Wat je leert

Wat mij betreft draait afscheidsfotografie niet om de bloemen, kist of rouwauto, maar juist om de connectie tussen mensen. Ik laat je tijdens de workshop kennismaken met deze tak van fotografie. Ontdek wat het voor jou betekent om subtiel emotionele momenten vast te leggen in al zijn puurheid. Laat je inspireren.

Praktische informatie

De workshop uitvaartfotografie vindt plaats in een inspirerende ruimte in Rosmalen gelegen bij Den Bosch. Persoonlijke aandacht vind ik ontzettend belangrijk, dus per workshop nemen niet meer dan zes deelnemers deel. Voor koffie, thee en hapjes wordt gezorgd. Deze cursus is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde fotografen.

In het kort

- Minimaal vier tot maximaal zes deelnemers

- De prijs van de workshop is 199 euro (excl btw)

- Inclusief hapjes en drankjes

- Neem je camera mee

Na de workshop uitvaartfotografie

Na de workshop heb je kennisgemaakt met technieken voor gevoelsfoto’s. Ook weet je hoe je de verbinding met jezelf en anderen versterkt voor het perfecte beeld. In een dagdeel komt er veel informatie op je af. Ik geef je daarom een bundel mee met daarin alles wat je hebt geleerd. Lees besproken termen nog eens door, blader door je eigen gemaakte notities en fris je geheugen op.

Leg gevoel vast op een foto en help nabestaanden met het rouwproces.

Volg een workshop uitvaartfotografie op aanvraag.